Ahojte!
Už je tomu nejaký ten piatok, čo vypukol kozmetický ošiaľ kávových telových, ale i pleťových peelingov. Dlho som sa držala a neprepadla som mu, i keď som ho veľmi chcela vyskúšať. Nevedela som však, aký si vybrať, nakoľko je ich momentálne na trhu viac, než na začiatku. Čím dlhšie som otáľala, tým viac som sa presviedčala, že s mojím hľadaním kávového peelingu je to stratené. Až raz ku mne prišiel sám. Skutočne. Vrámci spolupráce so značkou Dr. Feelgood mi ho vybrali na testovanie a poslali. Občas sa skutočne oplatí počkať si a niektoré veci ku nám prídu aj samé, nielen tie kozmetické samozrejme, platí to tak prakticky aj v živote. Späť však ku peelingu, ktorý je dnes kráľom môjho blogu.

Káva v pyžame, očarujúci, originálny a elegantný názov. Páčia sa mi produkty, ktorých názvy sú neotrepané a originálne. Áno, pri tomto výrobku som si prvý všimla názov a chvíľu som pri ňom aj ostala. Nepoužívala som ho samozrejme v pyžame, ale pred spaním v sprche so sviežou teplotou vody. Zmyl zo mňa nielen nečistotu, ale vďaka jeho fantastickej kávovej vôni aj strasti, ktoré sa na mňa stihli nalepiť počas celého dňa. Peelingový efekt je silný a poriadne vás vydrhne. Môžem vám však zaručiť, že nie je nič lepšie, ako prísť večer uťahaná domov z práce a ísť do sprchy, kde na vás čaká miláčik. Nie, nemyslím vášho partnera, ani partnerku. Myslím kávový peeling. Úplne som sa doň zamilovala. Pochopila som, prečo ho toľké ženy ospevovali, rovnako učaril aj mne.
Nielen jeho opojná a energetická vôňa kávy si ma získala, to by bolo príliš jednoduché. Telový peeling Káva v pyžame si ma získal všetkými desiatimi, prípadne aj dvadsiatimi, ak chcete. Čo ma očarilo najviac hneď po kávovej vôni a originálnom názve? Obal. Sklenený, recyklovaný a recyklovateľný, znovupoužiteľný, obal. Nech žije sklo a obaly podobné tomuto. Sklenenú nádobu s obsahom 180ml môžete smelo po minutí výrobku používať aj naďalej. Po vypláchnutí poslúži ako super nádoba do bezobalového obchodu. Smelo si do nej môžete dať sušené ovocie, kávové zrná, či čaj.
Keď sme pri tej káve, určite sa oplatí spomenúť aj kofeín, ktorý je v nej obsiahnutý a ktorý sa prirodzene vyskytuje aj v telovom peelingu Káva v pyžame. Kofeín pokožku prekrví a prečistí, čím pomáha predchádzať celulitíde, no účinne bojuje už aj so vzniknutou celulitídou. A čo vanilka, ktorú tiež výrobok obsahuje? Na ňu tiež netreba zabudnúť. Pôsobí ako prírodné afrodiziakum a navodzuje dobrú náladu.
Aby som spomenula ozaj všetko, čo potrebujete vedieť, nemôžem vynechať fakt, že výrobok je v BIO kvalite. A čo jeho použitie? Jemnými krúživými pohybmi stačí masírovať navhlčenú pokožku a potom poriadne opláchnuť. Píšem poriadne, nakoľko vďaka oleju z kávových zŕn vám môže peeling ostať na pokožke, respektíve jeho malé čiastočky. Je dobré ho z pokožky poriadne umyť, aby ste sa mohli radovať z pokožky hladkej ako detská .. veď vy viete čo. Okrem toho je však aj poriadne hydratovaná, pokožka neostáva suchá, práve naopak. Po umytí peelingu ostane pokožka jemne mastná, respektíve máte pocit, akoby ste sa práve nakrémovali. Vďaka tomu „zabijete“ dve muchy jednou ranou. Peeling a hydratácia v jednom produkte, čo viac si po dlhom únavnom dni žena môže priať?
Výrobok nie je testovaný na zvieratách, je vhodný aj pre vegánov a je vyrobený na Slovensku.
Zloženie: cukor, kokosový olej, prášok z kávových zŕn, olej zo semien kávových zŕn, vanilkový extrkat
Plusy: Sklenený obal.
Slovenský výrobok.
Vhodný pre vegánov.
Netestovaný na zvieratách.
Prírodné BIO zloženie.
Opojná kávová vôňa.
Hydratačný efekt na konci.
Originálny názov.
Obsah prášku z kávových zŕn.
Obsah oleja z kávových zŕn.
Ekologický a nezávadný výrobok.
Bojuje proti celulitíde.
Navodzuje pozitívnu náladu.
Prírodné afrodiziakum.
Mínusy: Potrebné poriadne vymyť z pokožky.
Celkové hodnotenie: 10/10
Skúšali ste už niekedy kávový peeling? 😊