Ahojte!
O svoju pleť sa starám najradšej, čistím si ju mydlom každé ráno a každý večer. Počas leta dokonca aj počas dňa aspoň jedenkrát. Poznáte to, keď sa v lete veľmi potíte. Vždy chcem mať svoju pleť krásne čistú a žiarivú. Uznávam však, že občas je to náročné, najmä keď sa nám na tvári vytvoria nepekné vyrážky. Skrátka PMS. Na vyrážky používam tea tree olej a na hydratáciu a nakopnutie do nového dňa používam aktuálne sérum Herbal Kick, ktorého aj názov prezrádza, že sa jedná o bylinkové nakopnutie.
Čo si môžeme predstaviť pod produktom s názvom Herbal Kick? V prvom rade by ste si určite mohli predstaviť ekologický, zero – waste produkt, ktorý je vyrobený na Slovensku z tých najlepších ingrediencií. Svoj obal sklenený, vhodný na spätnú recykláciu priamo do firmy. Dokonca za recyklovanie budete aj odmenení, a to zľavou 5% z ďalšieho nákupu.

Herbal Kick je sérum, ktoré je vhodné na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. Používa sa denne, osobne ho používam ráno aj večer. Pred každým použitím je nutne produkt pretrepať. Konzistencia produktu je veľmi tekutá, spočiatku som nevedela, ako s ním mám pracovať. Sérum Herbal Kick je vôbec prvé svojho druhu, ktoré mám možnosť testovať. Predtým som séra neskúšala. Má však šikovnú pumpičku, ktorou sérum môžete aplikovať priamo na tvár alebo do dlaní a následne na tvár. Vyberám si vždy druhú alternatívu, v prvej nie som príliš zdatná. Spočiatku som mala v pláne aplikovať si sérum rovno na tvár, no úprimne, skončilo to všade, len nie na tvári. A kvôli tekutej konzistencii mi to z tváre stieklo skôr, než som to stihla rozotrieť. Odporúčam preto aplikovať sérum do dlaní a až následne na tvár.

Bylinkové nakopnutie, Herbal Kick, má mnoho plusov, ktoré som našla. Nielenže sa jedná o slovenský a lokálny výrobok, ingrediencie obsiahnuté v produkte sú z 99% prírodného pôvodu. Rovnako sa mi páči aj vôňa, ktorá je bylinková – žiadne prekvapenie, však? Vo vôni však najviac cítiť kvetovú vodu z ruží, nakoľko jej produkt obsahuje najviac a je 100%, tým pádom čistá kvetová voda z ruže bielej. Výrobok navyše neobsahuje alkohol, a tak nedráždi pokožku.

Okrem toho, že moja pokožka je vždy prevoňaná, je rovnako aj v dostatočnom množstve hydratovaná. Pri produktoch je pre mňa dôležité, aby mi nezaťažovali pleť a neleskla som sa z nich ako diskoguľa. Teší ma, že sérum má prírodné zloženie, na pleti pôsobí úplne ľahko, rýchlo sa vpíja do pokožky a zanecháva ju na dotyk zamatovo hebkú. Za mňa je to fantastické sérum. Bodík som však v celkovom hodnotení strhla za vyššiu cenu a tekutú konzistenciu, ktorá mi spočiatku robila problémy, no naučila som sa s ňou pracovať. Čo sa týka ceny, je mi jasné, že nie každý si bude môcť dovoliť práve toto sérum, a preto som pre vás vybrala zo stránky Dr. Feelgood rastlinné oleje, ktoré vás vyjdú lacnejšie, no sú rovnako kvalitné. Jojobový olej (8,60 – 14,20€) a Brusnicový olej (12,80€). Oba sú vhodné pre normálnu, zmiešanú a mastnú pokožku, nakoľko sa dobre vstrebávajú.

Výrobok nie je testovaný na zvieratách, je vhodný aj pre vegánov a je vyrobený na Slovensku.

Zloženie: kvetová voda z ruží, voda, glycerín, olej zo semien čajovníka čínskeho, extrakt z listov ostružiny malinovej, olej zo semien rakytníka, cetearyl olivát, sorbitan olivát, levanduľový olej, kyselina dehydrooctová, benzyl alkohol, skvalén, olej z kmeňových listov muškátu omamného, vitamín E, linalool
Plusy: Sklenený obal.
Slovenský výrobok.
Vhodný pre vegánov.
Netestovaný na zvieratách.
Prírodné zloženie.
Ekologický a nezávadný výrobok.

Príjemná, nevtieravá vôňa.

Mínusy: Príliš tekutá konzistencia.
Vyššia cena (21,5€).

Celkové hodnotenie: 9/10
Používate na svoju pleť séra? 😇